Te vagy nekem a levegő
Dream válogatás
Sea Breeze-sorozat 1. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-871
  • Oldalszám: 264
  • Fordította: Margitta Nóra
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2014
  • ISBN szám: 9789632614977
2999 Ft helyett
2399 Ft
Nem rendelhető
Összesen 0 Ft

A tengerparti kisvárosban, Sea Breeze-ben Sadie felfedezi, hogy a szenvedélynek semmi sem állhat az útjába. Felkavaró olvasmány a bestsellereir‑l híres Abbi Glinestól.

Sadie White a nyári szünetben a tengerparton dolgozik, de nem holmi strandőrként. Mivel a mamája terhes, és nem hajlandó dolgozni, ezért helyette Sadie lesz az egyik közeli szigeten nyaraló gazdag család házvezetőnője. Amikor a család megérkezik a nyári vakációra, Sadie döbbenten látja, hogy a tulajdonos nem más, mint Jax Stone, a világ egyik legismertebb ifjú rockere. Ha Sadie egy mindennapi lány lenne – ha nem azzal telne az élete, hogy gondját viseli az anyjának, és rendben tartja az otthonukat –, akkor talán feldobná, hogy egy rocksztárnak dolgozhat. De nem ez a helyzet. Sadie-t nem izgatja a hírnév, ám Jax mégis vonzódik hozzá. A ­lány lenyűgözi, de a fiú küzd a vonzalom ellen. Jax világában a kapcsolatok nem működnek, és minél jobban kívánja Sadie-t, annál erősebb a meggyőződése, hogy a lány többet érdemelne. A nyár végére Jax rájön, Sadie nélkül lélegezni sem képes. Vajon a szerelem legyőzi a két világ közt tátongó szakadékot?

 

Ajánlók:

 

„Abbi a romantikus történetek mestere. Képes úgy írni, hogy mi is átélhetjük az érzelmek teljes skáláját. Képes vagyok én is szerelembe esni olvasás közben.”

I Heart YA Books

 

„A könyv nemcsak a fordulatos cselekmény miatt izgalmas, hanem azért is, mert egy ifjú rocksztár mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást.”

Goodreads

 

„Boldog vagyok, hogy ennek a könyvnek még lesz folytatása. Abbi annyira le tudja kötni a figyelmemet a könyveivel, hogy épp csak enni és inni járok ki a szobámból. A Vincent testvérek sorozat is letehetetlen volt.”

Bittersweet-Enchantment

 

„Abbi szívfacsaró történetet írt, ami azt a reményt kelti az olvasóban, hogy mindenki szerethető, és a hőn áhított boldogság is elérhető.”

The Bookish Babes

 

„Ebben a könyvben minden benne van, ami egy tökéletes olvasmánynak kötelező eleme: a küzdelmek, hogy ne maradjunk izgalom nélkül; a csalódások, hogy aztán felemelkedhessünk; és a beteljesülés, hogy minket is megperzseljen a forró szerelem.”

Amazon