Lapozz bele!
Ellopott pillanat
Mont Blanc válogatás
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-872
  • Oldalszám: 388
  • Fordította: Lázár Júlia
  • Borító: füles kartonált
  • Megjelenés: 2014
  • ISBN szám: 9789632615011
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Byron Hemmings hétköznapi reggelre ébred: iskolai egyenruhája a szék hátán hever, a húga veszekszik vele a reggelinél, odalentről hallja anyja cipőjének kopogását a konyhából. Amikor aztán hármasban elindulnak otthonról, és a tavaszi reggel sűrű párája veszi körbe őket, minden megváltozik. Csak egyetlen szörnyű pillanat, és valami olyan váratlan dolog történik, hogy Byron egész élete kizökken. Az édesanyja mintha észre sem venné, de a tizenkét éves Byron érti, hogy attól a pillanattól fogva már semmi nem lehet ugyanaz. Mi történt, és ki az oka? Napok, hetek telnek el, és Byron tökéletes világa megrázkódik. A szüleiben nem bízhat, ezért legjobb barátjával, Jamesszel szövetkezik, és a két fiú tervet kovácsol… Rachel Joyce regényírói tehetségét ezúttal is bizonyítja a könyvből áradó szeretet, megbocsátás, katarzis.

 

Ajánlók:

 

„Joyce a rejtélyes körülményeket és a Byron és Diana közti varázslatos közelséget meggyőzően vázolja fel.”
The New York Times

 

„Tökéletes ecsetvonásokkal ábrázolt osztálykülönbségek, formálódó és sérülékeny lélek. Egy horrorfilm feszültsége után a történet váratlan csavarral katartikus véget ér.”
Minneapolis Star Tribune

 

„Ez a regény komoly elmélyülést igényel, kedvesség és mély empátia hatja át. Joyce határokat feszeget a saját bezártságunk vagy éppen szabadságunk iránti felelősséggel — finoman és hitelesen.”
The Washington Post

 

„Miközben az írónő megvizsgálja Diana, Byron és Jim lelkét, lassan és tudatosan, szívhez szólóan fedi fel a két történet közötti kapcsolatot.”
The Oprah Magazine