kemeny_kotes.png
Lapozz bele!
Poszeidón
Dream válogatás
40%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-880
  • Oldalszám: 328
  • Fordította: Komáromy Rudolf
  • Borító: keménytábla, védőborító
  • Megjelenés: 2014
  • ISBN szám: 9789632615202
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
1799 Ft
db
2999 Ft helyett
1799 Ft
Nem rendelhető
Összesen 0 Ft

Emma barátnőjével, Cloe-val nyaral a tengerparton, amikor egy aprócska baleset során megismerkedik a jóképű Galénnal. Ez a találkozás valóban a véletlen műve? Emmának nincs lehetősége ezt kideríteni, mert egy tragédia beárnyékolja ottlétüket. A lány, miután hazatér, nehezen képes feldolgozni a traumát. Ekkor váratlanul ismét fölbukkan az ibolyakék szemű idegen. Galén, a szirén herceg a szárazföldön kutat egy lány után, akiről azt hallotta, hogy talán ő az utolsó élő szirén, aki egyesítheti a tenger mélyén élő két uralkodóházat. Bár erőteljes kötődésük azonnal érezhető, Galén még sincs teljesen meggyőződve róla, hogy Emma az, akit keres. Végül a sok bizonyíték meggyőzi, hogy csak Emma és különleges képessége mentheti meg a herceg országát. Galénnak szüksége van a lány segítségére – bármilyen kockázattal jár is. Vajon képes lesz Emma beváltani a hozzá fűzött reményeket? És vajon összefonódhat két ennyire különböző világ?

 

Ajánlók:

 

„Ez a történet egyesíti a mesét és a valóságot, a humort és a félelmeket, a szárazföldi létet és a tenger világát. És mindezt sok fordulaton keresztül, egy váratlan csavarral a végén.”
Goodreads

 

„Hihetetlenül elbűvölő.”
Publishers Weekly

 

„Varázslatos lények élete egy nagyon is hétköznapi világban.”
School Library Journal

 

„A gyönyörű tengerparti környezetben játszódó történet más megvilágításba helyezi a sellők évezredes mesevilágát. Vibráló karakterekkel, eleven humorral és ellenállhatatlan romantikával teli, vérpezsdítő kaland. Már alig várjuk a folytatást!”
The New York Times

 

„Emmának fenekestől felfordul az élete egy szempillantás alatt. Dráma és szenvedély, izgalom és kétségek keverednek a könyvben.”
Amazon