Lapozz bele!
Főnix
Dream válogatás
40%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-881
  • Oldalszám: 356
  • Fordította: Szűr-Szabó Katalin
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2014
  • ISBN szám: 9789632615318
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
1799 Ft
db
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Összesen 0 Ft

Ash Fisher azt hiszi, hogy túl van már minden megpróbáltatáson. Eljegyezte Natalie-t, az élet csak jót tartogat számára. De a boldogsága csak addig tart, míg fenyegető látogatást nem tesz nála Tiszta Rózsa, és ultimátumot intéz hozzá: ha nem szavaz Rózsa Törvényére, ami a sötétfajzatokat és a többi másként gondolkodót haláltáborokba gyűjti, megöli Natalie-t. Elsőre egyszerűnek tűnik a döntés, de odadobhatja-e Ash sok millió sötétfajzat életét, hogy megmentse a szerelmét? Ash rögtön megpecsételi Natalie sorsát, amikor nem képes szerelmét feláldozni több millió sötétfajzatért. Ekkor bukkan fel Elijah Theroux, a jóképű básztetfiú, akit Natalie korábban kimentett az anyja laboratóriumából, ahol Elijah-t kínozták, és kísérleteztek rajta. Az őrök az ő mérgéből készítették a halálos Arany Ködöt, ami a Fekete Városban kitört lázadáshoz és Ash Főnixként, a lázadás jelképeként való újjászületéséhez vezetett. Elijah most visszatér, és Ash nem kedveli: nyilvánvaló, hogy Elijah odavan Natalie-ért, és Ash attól fél, hogy Natalie sem közömbös iránta. A Fekete Város krónikái című trilógia rajongói számára a Sötétség Városának lenyűgöző második része.

 

Ajánlók:

 

„A cselekmény fordulatos és magával ragadó. Egy mindent meghatározó dilemma a közösségi és egyéni érdek között. Létezhet jó döntés?”
Voya

 

„Ash és Natalie erősek, okosak, és minden erejükkel felül akarnak kerekedni az ellenségeiken. A jók és a rosszak közötti folytonos harcot lélegzetelállító akciójelenetekkel és erőteljes történetvezetéssel ábrázolja az írónő. Az izgalmas befejezés elolvasása után a rajongók alig várják majd a következő részt.”
Booklist

 

„A más fajok, a politika, a háború és a biológiai fegyverek állandó menekülésre késztetik Asht és Natalie-t. Lehet, hogy azok, akikről azt hiszik, hogy ismerik őket, ellenük fordulnak, és a súlyos félreértések azzal fenyegetnek, hogy elválasztják őket.”
Library Media Connection

 

„A Sötétség Városának lebilincselő folytatása éppen olyan magával ragadó, élvezetes és érzelemmel teli, mint az első kötet.”
School Library Journal