Lapozz bele!
Hihetetlen
Dream válogatás
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-887
  • Oldalszám: 436
  • Fordította: Kocsis Anikó
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2014
  • ISBN szám: 9789632615431
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Összesen 0 Ft

Már három éve, hogy a Dreser fivérek megpróbálták uralmuk alá hajtani Port Fare-t. Az ügy még mindig érzékenyen érinti a város lakóit. A híresztelések szerint a kegyetlen testvérpár apja, Harry Dreser is meghalt egy rosszul elsült kábítószerüzlet során. De persze a pletykák nem mindig igazak. A Dreser fivérek féltestvére, Delilah Lopez Dreser a városba érkezik, hogy bevégezze, amit a bátyjai elkezdtek. A lány gondosan eltervezi a bosszú lépéseit, és megpróbál közel férkőzni ahhoz a két nyomozóhoz, Seth Prescotthoz és Booker Gattóhoz, akik állítólag a fivéreivel végeztek. A legegyszerűbb megoldásnak az tűnik, ha Lilah behálózza Cole Coltert, a két rendőr barátját, aki orvosként dolgozik a helyi kórházban. De ahogy telik az idő, Lilah nemcsak arra döbben rá, hogy apja hazudott neki, de kötődni kezd ehhez a társasághoz, és végzetesen beleszeret Cole-ba. Ám a helyzet kezd egyre tarthatatlanabbá válni. Lilah választás elé kerül. Ha véghez viszi a családi bosszút, olyan emberek életére kell törnie, akik – talán életében először – szeretettel veszik körül. Ha viszont szembeszáll apjával, nem csak saját életét sodorja veszélybe, hanem mindazokét is, akiket éppen meg akar menteni.

 

Ajánlók:

 

„Az írónő bemutatja az érzelmek tökéletes játékát. Itt mindenkinek megvan a maga szerepe. És bár a cím Hihetetlen, a történet: a valóság.”

Amazon

 

„Újra felpörögnek az események Port Fare-ben, és az olvasó egy percig sem marad izgalom nélkül. Ismét találkozunk a már jól ismert szereplőkkel, de új karakterek is színesítik a történetet.”

Goodreads

 

„Sherry váltogatja a feszültséggel teli pillanatokat humorral és mély érzelmekkel. Ez a fantasztikus könyv tökéletes receptje.”

Barnes and Noble

 

„Amellett, hogy a könyv végtelenül szórakoztató és leköti a figyelmet, a cselekmény olyan örök érvényű témákról szól, mint család, barátság és szerelem.”

YA-Aholic