kemeny_kotes.png
Lapozz bele!

Red Hill

Dream válogatás
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-894
  • Oldalszám: 356
  • Fordította: Szűr-Szabó Katalin
  • Borító: keménytábla, védőborító
  • Megjelenés: 2014
  • ISBN szám: 9789632615455
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
2699 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
2999 Ft helyett
2699 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Scarlet és két lánya egyedül néznek szembe a mindennapok nehézségeivel. Nathant elhagyta felesége, és már nem emlékszik, milyen érzés szerelmesnek lenni; csak kislánya, Zoe tartja benne a lelket. Miranda legnagyobb gondja az, hogy az új VW Bogara nem elég nagy ahhoz, hogy nővérével és két barátjukkal elmenekülhessenek egy hétvégére a záróvizsgák elől. Három idegen, mégis közös a sorsuk. Amikor a világ minden pontjáról jelentések jönnek egy halálos járványról, mely nemcsak öl, de élőhalottá változtatja a fertőzötteket, ezek a hétköznapi emberek rendkívüli körülményekkel szembesülnek, és sorsuk hirtelen összefonódik. Mikor rájönnek, hogy nem tudnak elfutni a veszély elől, Scarlet, Nathan és Miranda kétségbeesetten kutatnak menedék után egy félreeső, Red Hill nevű farmon. Itt kell szembeszállniuk a rájuk támadó zombik seregével, és küzdeniük a saját életükért, ami egyben az emberiség túlélését is jelentheti. De amikor vége a világnak, túlélhet-e a szeretet?

 

Ajánlók:

 

„Egy gyors tempójú apokaliptikus mese, megkapó karakterekkel és feszültséggel teli akciókkal.”
Booklist

 

„Folyamatos izgalom és feszültség. Egy kopár táj, ahol látszólag semmi esély a végzet ellen.”
Closer Magazine

 

„Az írónő nemcsak a szerelmes történetek világában érzi magát otthonosan, de a világvége és egy csapat zombi sem jelent neki nehézséget. Döbbenetesen teremt feszültséget, és az utolsó pillanatig izgulunk: túléli-e az emberiség a katasztrófát.”
Goodreads

 

„Zseniális ötlet, ahogy a külön-külön megismert főszereplők sorsa Red Hillben összefonódik, hogy harcba szálljanak az emberiségért.”
Barnes and Noble

 

„Ez a történet nem pusztán a túlélésről szól, hanem az emberi kapcsolatokról, az önfeláldozásról, a barátságról, a bajtársiasságról és a szerelemről.”
Amazon