Lapozz bele!

Levendulaszoba

Mont Blanc válogatás
25%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-895
  • Oldalszám: 336
  • Borító: füles, kartonált
  • Fordította: Hajdúné Vörös Eszter
  • Megjelenés: 2014
  • ISBN szám: 9789632615400
Lapozz bele!
4299 Ft helyett
3224 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
2299 Ft helyett
2069 Ft
db
Összesen 0 Ft

A párizsi könyvkereskedő, Jean Perdu számára a regény olyan, mint a gyógyszer. Pontosan tudja, hogy milyen könyvre van szükség, hogy meggyógyítsa a megsebzett lelket. Könyvtára egy valóságos irodalmi gyógyszertár. Jean mindazokon segít, akik betérnek hozzá, egyedül saját gyötrelmeire nem talál megoldást. 21 évvel ezelőtt, egy este, míg ő aludt, szerelme kilépett az életéből. Csak egy levelet hagyott hátra, amit a férfi azóta sem olvasott el. A veszteséget kínzó emlékként őrzi ennyi év után is. A fájdalom, a büszkeség és a sértettség börtönében éli mindennapjait, mígnem egy nyári délután új lakó költözik a szomszédba. Az elvált asszony olyan érzéseket ébreszt Jeanban, amelyek létezését a férfi már rég elfelejtette. Ekkor újra kezébe veszi szerelme búcsúlevelét, és olvasni kezdi… Egy pillanat alatt minden megváltozik, és a férfi többé nem menekülhet az elmúlt évek gyötrelmei elől. Mindent hátrahagyva elindul, hogy szembenézzen a fájdalommal, a múlttal és önmagával. Egy olyan utazás veszi kezdetét, amely keresztülvisz Franciaország csodálatos tájain, és eközben feltárulnak különös sorsok, és barátságok szövődnek. Az érzések, a gondolatok és az emberek lassan átformálódnak, hogy lezárulhasson a múlt, és helyet engedjen a jelennek és a jövőnek.

 

Ajánlók:

 

„Egy lenyűgöző regény megbocsátásról és reményről, barátságról és szerelemről, félelemről és bánatról, elengedésről és gyászról.”

Amazon

 

„Ez a történet egy hihetetlenül finom varázslat, melyet a levendula illata leng körül.”

Goodreads

 

„Nina George az érzelmek széles skáláján játszik, közben elmélyülésre, önismeretre indítja az olvasót.”

Barnes and Noble

 

„Az emberi létezés szépségei és fájdalmai fonódnak össze ebben a regényben.”

Lovely Book

 

„A könyvben tökéletes egyensúlyban van a könnyed stílus, a költői képek, a lelket megérintő gondolatok és a finom humor.”

BuchWelt

 

„Egy megható történet, mely nemcsak a lélek mélységeibe vezeti az olvasót, hanem a festői Provance-ba is elkalauzolja.”

Literatur-diskussion