Lapozz bele!

Marvin, a bogár

Delfin könyvek
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-901
  • Oldalszám: 296
  • Fordította: Lázár Júlia
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2014
  • ISBN szám: 9789632615639
Lapozz bele!
2499 Ft helyett
2249 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

A történet egy kis bogárról, Marvinról és a családjáról szól, akik a Pompaday család házában laknak a konyhában, egy kis zugban. James, Pompaday-ék fia akkor figyel fel a kis jószágra, mikor a szülinapjára a bogár egy képet fest neki. Az ajándék döbbenetesre sikerül, olyannyira, hogy James apja, abban a hiszemben, hogy a képet a fia készítette, elviszi a Metropolitan Múzeumba, hogy megmutassa neki, rajza van olyan jó, mint a régi mesterek művei. A múzeumban mindenkit elkápráztat a mű. A technikáját leginkább Düreréhez hasonlítják. Arra kérik Jamest, hogy fesse meg egy híres kép másolatát. De hogy fogja ezt a fiú teljesíteni? Hogyan lehet ebben segítségére apró, új barátja? És vajon mire kell a múzeumnak a másolat? Hatalmas kaland veszi kezdetét, sok izgalommal és még több vidámsággal. A Marvin, a bogár megjelenésekor az év legjobb gyerekkönyve volt.

 

Ajánlók:

 

„Nemcsak a rajzok csodaszépek, hanem a történet is gyönyörű. A legimádnivalóbb könyv.”

Clara

 

„Lenyűgöző ez a miniatűr világ! Teljesen új szemszögből látjuk a megszokott környezetünket. Ez szuper!”

Tamás

 

„Érdekes és vicces, egy igazán különleges barátság története.”

Zsófi

 

„Annyira izgalmas ez a regény, hogy nem tudtam letenni. Ezt olvastam, amikor felkeltem, aztán az iskolában minden szünetben, majd otthon a leckeírás után, meg persze este is. Két nap alatt végeztem vele.”

David

 

„Érdemes elolvasni ezt a művet, mert nemcsak érdekfeszítő, de megismerhetjük Dürer munkáit. Hatalmas kaland egy barátságról.”

Adam