Az elfek öröksége

Dream válogatás
Sárkányok gyermeke-sorozat 1. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-904
  • Oldalszám: 368
  • Fordította: Hajdúné Vörös Eszter
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2015
  • ISBN szám: 9789632616124
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Felicity Morgan, becenevén Fay, nem pontosan az, akit az elfek megjósolt megmentőjeként elképzelünk. A lány még csak tizennyolc éves, fogszabályzót visel, a divat nem az ő világa, és mindig úgy fest, mint aki nem aludt eleget. Fay mégis különleges sorsra rendeltetett. A neve ott ragyog az elfek ősi nagy könyvében… Egy nap új tanuló érkezik Felicity iskolájába, aki messze a leghelyesebb srác Londonban. Ő Leander FitzMor. Vonzó megjelenésével, kedvességével és megnyerő személyiségével mindenkit az ujja köré csavar. Felicity távol marad a fiút ostromló lányok csapatától, de Leandert mégsem tudja kizárni az életéből. Mert bár az iskola legnépszerűbb diákjai sorban állnak Lee barátságáért, a fiú mégis folyton Felicity társaságát keresi. Ahogy telik az idő, Fay egyre több furcsaságot tapasztal, és úgy tűnik, hogy Lee is titkol valamit. Felicity egyre biztosabb benne, hogy valami nem stimmel, de erről csak akkor bizonyosodik meg, mikor Leevel váratlanul visszautaznak az időben.

 

Ajánlók:

 

„A könyv humora remek. Fay világlátása és öniróniája folyton mosolyt csal az arcunkra, de elgondolkodtató is.”
Weltbild

 

„Felicity nem a legszebb és nem is a legtökéletesebb, de talpraesettségével és érett gondolkodásával az első pillanattól fogva szimpatikus.”
Leben und Lesen

 

„Zseniálisan megírt történet. Tökéletes elegye a klasszikus szerelmes középsulis sztorinak és a misztikus fantáziavilágnak. Két különböző világ izgalmas találkozása, megfűszerezve némi időutazással.”
BücherTreff

 

„Ez a titkok könyve. Mindenki rejteget valamit, és néha úgy, hogy ezzel ő maga sincs tisztában. És ahogy az eltitkolt dolgok felszínre kerülnek, úgy lesz egyre érdekfeszítőbb és lebilincselőbb a regény.”
Buchjunkie

 

„A cinikus Fay és a félszeg Lee kapcsolata nem éppen szerelem első látásra, de ahogy telik az idő, egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Így persze minden olvasó azért izgul, hogy végül egymásra találjanak.”
Amazon