Lapozz bele!
Gyönyörű tévedés
Dream válogatás
Maddox testvérek-sorozat 1. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-906
  • Oldalszám: 368
  • Fordította: Szűr-Szabó Katalin
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2015
  • ISBN szám: 9789632616155
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

A függetlenségét védelmező Camille Camlin, becenevén Cami, boldogan hagyta a háta mögött a gyermekkorát, mielőtt az véget ért volna. Dolgozik, amióta megszerezte a jogosítványt, és a főiskola első éve óta albérletben lakik. Most pultos a Red Door bárban, és a munkán meg főiskolai óráin kívül nincs másra ideje. Trenton Maddox az Eastern Állami Egyetem koronázatlan királya volt, aki már középiskolásként egyetemista lányokkal járt. A barátai irigyelték, a nők be akarták törni, de miután egy tragikus baleset fenekestül felforgatta az életét, Trenton otthagyta az egyetemet, hogy megbirkózzon iszonyatos lelkifurdalásával. Már tizennyolc hónap telt el a tragédia óta, és Trenton most egy helyi tetoválószalonban dolgozik. Ám amikor azt hiszi, hogy az élet visszazökkent a megszokott kerékvágásba, a szeme megakad Camin. Ettől a pillanattól kezdve minden a feje tetejére áll. És bár Cami hisz abban, hogy sikerül szigorúan plátói szinten tartania a Trentonhoz fűződő friss barátságát, az észérveket lassan a szív parancsa kezdi felülírni. Mert amikor egy Maddox fiú szerelmes lesz, az örökre szól, még akkor is, ha esetleg Cami miatt hullik szét a már így is szétforgácsolódott családja.

 

Ajánlók:

 

„Egy újabb Maddox tesó! Ez nem jelenthet mást, csak egy nagy adag rajongást és garantált szórakozást, sok-sok nevetést, szívfacsaró és izgalmas pillanatokat, mindezt Jamie megszokott stílusában.”

Book Heaven

 

„Trent valósággal megbabonázott, nem tudtam szabadulni tőle. Dögös, elszánt, különleges pasi. Igazán kivételes! De mi mást is várhatunk egy Maddox fiútól?”

Autumn Review

 

„Túlfűtött olvasmány, amely minden érzékedet megmozgatja. Az egész történet pillanatok alatt felvillanyoz, és ez az érzés egészen az utolsó lapig tart.”

USA Today

 

„Ha pasikról van szó, Jamie tökéletesen tudja, mire van szüksége az olvasóinak. Karakterei érzelmesek, gyengédek és védelmezők, mégis mind ízig-vérig férfi.”

Goodreads

 

„Ez a könyv nem csak egy szimpla szerelmi történet. Sokkal több annál. Jamie megrendítően ír tragédiáról, felejtésről és újrakezdésről.”

Amazon