Lapozz bele!

Angyali győzelem

Dream válogatás
Sweet Evil-sorozat 3. rész
40%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-908
  • Oldalszám: 392
  • Fordította: Béresi Csilla
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2015
  • ISBN szám: 9789632616193
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
1799 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Itt az idő a leszámolásra. A jóslat hamarosan beteljesedik, és bár egyre több szövetségese akad Annáéknak, a fenyegetés is nő. A hercegek minden eszközt bevetnek, hogy megállítsák a lázadó óriásokat. Nem kímélve senkit és semmit, főképp nem saját gyermekeiket. És ahogy minden háború, ez is komoly áldozatokkal jár. A helyzet egyre kiélezettebb, a nyugtalanság és a félelem lassan mindenkit felőröl. Miközben Anna menteni próbálja szeretteit, maga válik a fő célponttá. Minden percről percre változik körülötte, és senkiben sem bízhat. Mikor a Bujaság hercege ellene küldi szerelmét, Kaidan Rowe-t, el kell döntenie, mennyit kockáztat. Ahogy az utolsó óra közeledik, úgy nő a feszültség. Anna egyre nagyobb kockázatot vállal, de ezzel a küldetés sikerét is veszélybe sodorja. Egyedül óriásbarátaira számíthat, de vajon elég lesz-e ez a maroknyi csapat, hogy a végső ütközetben győzelmet arasson? A sorozat legérzékibb és legpörgősebb kötete újra összegyűjti az óriásokat, hogy kivívják szabadságukat.

 

Ajánlók:

 

„Eljött az utolsó megmérettetés ideje Anna és a többi óriás számára. Véres csata veszi kezdetét lelkük és az emberiség megváltásáért, amely ugyan lesújtó veszteségekkel jár, mégis utat nyit egy reményteljes jövő felé.”

Amazon

 

„Anna és Kaidan románca érzelmes, ugyanakkor feszültségekkel teli. Nem hiányoznak a nagy csatát leíró drámai részek sem. A végső üzenet mégis a megváltásról, valamint a hit erejéről szól. Méltó lezárása a nagyszerű sorozatnak.”

Booklist

 

„Higgins megkapóan ábrázolja jó és rossz küzdelmét, Anna harcát a Gonosszal és önmagával.”

VOYA

 

„Fordulatos és erotikus feszültségben bővelkedő írás. Anna és rosszfiú szerelme, Kaidan Rowe története minden bizonnyal magával ragadja a műfaj kedvelőit.”

School Library Journal

 

„Itt van az idő, hogy Anna beteljesítse a jóslatot. A rettegés és a felelősség szinte megbénítja, de szerelme erőt ad neki, hogy szembeszállhasson a Gonosszal.”

Goodreads