Lapozz bele!
Őrület és szerelem
Mont Blanc válogatás
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-911
  • Oldalszám: 272
  • Fordította: Kocsis Anikó
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2015
  • ISBN szám: 9789632616094
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Ez a könyv az amerikai vadnyugat első telepeseinek döbbenetes története az 1850-es években. Mindazokat a bátor nőket ünnepli, akikről eddig sosem hallottunk: akiknek az elméjét és a lelkét meggyötörték a keserű megpróbáltatások. Keresni kell egy „hazatérítőt”, aki visszakíséri őket keletre, egy szanatóriumba. Amikor a vidék egyetlen férfija sem vállalja, a feladat Mary Bee Cuddyra hárul, a rettenthetetlen, leleményes vénkisasszonyra és volt tanítónőre. Mary Bee legyen bármilyen bátor is, tudja, hogy egyedül nem járhat sikerrel. Csak egyetlen útitársat talál, az alantas George Briggset, a földfoglalót. Így kezdődik útjuk kelet felé viszontagságok, megpróbáltatások, indián támadások, jégviharok és magány közepette. De vajon sikerül hazatérni? Megőrizhető a méltóság és az emberség? És fellobbanhat-e a szerelem lángja ilyen körülmények között? A feszes, pergő kalandok sorából időtlen klasszikus született.

 

Ajánlók:

 

„Egy történet a klasszikus westernelemek felhasználásával: utazás a zord vidéken, veszélyes körülmények között, szokatlan hősökkel.”

Publishers Weekly

 

„Swarthout elrepít egy más korba és más vidékre. Szeretem, ahogy ír. Lenyűgözően szövi egybe a cselekmény szálait, nem spórolva a váratlan fordulatokkal és az emberi drámákkal.”

Amazon

 

„Első pillanattól kezdve teljesen magával ragad… Veszélyes utazás a lélek mélyére, férfi és nő kapcsolatának feltérképezése egymással, a környezetükkel és letaglózó módon önmagukkal.”

Los Angeles Times

 

„Döbbenetes világ, amelybe tökéletesen ágyazódnak bele az emberi kapcsolatok mélységei és magasságai. Ez a kitartás lebilincselő története.”

Kirkus

 

„Az olvasó még csak meg sem próbálja kitalálni, hogy mi történik. Meglepetés meglepetést követ… Glendon Swarthout szinte túlszárnyalhatatlanul tökéletesen ír. Erőteljes regény. Az élénk realizmus és lebilincselő történetmesélés klasszikusa.”

Goodreads

 

„Kifinomult módon megalkotott regény, mely érzékeny szűkszavúsággal elmesélve újraalkotja az egybefüggő Nebraska pontos mását. Olyan élethű karakterekkel, hogy az olvasó megrendül, amikor egyikük életét veszti.”

Barnes and Noble