kemeny_kotes.png
Lapozz bele!
Boldogító lélegzet
Dream válogatás
Csak lélegezz!-sorozat 3. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-915
  • Oldalszám: 480
  • Fordította: Bozai Ágota
  • Borító: keménytábla, védőborító
  • Megjelenés: 2015
  • ISBN szám: 9789632615226
Lapozz bele!
3299 Ft helyett
2639 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
3299 Ft helyett
2639 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

„Belülről égtem. Gondolkodtam, mit tehetnék, hogy ezt a kínt tudatom mélyének sötétjébe toljam, és visszajuthassak közönyös, tompa állapotomba. Egyedül nem fog menni. Segítség kell. Muszáj megoldást találni.” Emma elhagyja Weslynt és mindenkit, akit ott ismert; a Stanford egyetem hallgatója lesz, ahogy mindig is remélte. Korábbi énjének csak árnyéka, teljesen megváltozott. Össze van törve, és csak úgy lehet újra önmaga, ha felismeri értékeit, és megbocsát magának. Emma megtanulja, hogy az őszinteség nagyon tud fájni, jobban, mint az árulás, és az igazság ára az, hogy elveszti egyetlen igaz szerelmét. A trilógia befejező részét az olvasók az utolsó oldalig lélegzet-visszafojtva fogják olvasni.

 

Ajánlók:

 

„Ha azt gondolod, hogy Emma és Evan kapcsolata eddig igencsak rögös úton haladt, tévedsz! A harmadik kötet rácáfol erre, és egyenesen lélegzetelállító csavarokat ígér!”
Book Heaven

 

„Ez a történet ötvözi az első rész kezdeti bizonytalanságát a második rész reménytelenségével, feltéve ezzel a koronát a sorozatra. Tökéletes lezárás!”
Goodreads

 

„Evan Mathews szinte tökéletes pasi! Rebecca ezt újfent és többszörösen is bizonyítja a trilógia utolsó részében.”
Amazon

 

„A belső vívódásokkal, küzdelmekkel, nehézségekkel teli sorozat döbbenetes befejezése. Ez a könyv bizonyítja, hogy van kiút a nehéz helyzetekből, és minden a helyére kerül.”
Booktopia

 

„A kétségek és a gyötrelmek lassan feloldódnak a könyv lapjain, és a várva várt boldogság rátalál Emmára.”
Barnes and Noble