Lapozz bele!

Te vagy nekem a tűz

Dream válogatás
Sea Breeze-sorozat 2. rész
50%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-926
  • Oldalszám: 288
  • Fordította: Margitta Nóra
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2015
  • ISBN szám: 9789632616469
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
1500 Ft
Nem rendelhető
Összesen 0 Ft

Marcus Hardy abban bízott, hogy egy kellemes év vár rá a főiskolán, és végre elfelejtheti az előző nyarat. De családi bonyodalmak miatt vissza kellett költöznie az óceánparti Sea Breeze-be. A szoknyavadász Cage-nél húzza meg magát, ám a lakásban folyamatosan ki-be járnak az emberek. Többségükben hosszú lábú lányok, akik legfeljebb egy-két éjszakát töltenek ott.
Marcus próbálja összeszedni magát, de úgy tűnik, ezt a nehéz időszakot csak egyetlen dolog tudja feledtetni: egy gyönyörű, vörös hajú lány. Willow – avagy Low – gyakori vendég Cage lakásában. Kettejük viszonya nem egyszerű: Cage kihasználva a főiskolai baseballsztárság előnyeit, minden csinos lányt meghódított, aki csak az útjába került, de úgy képzelte, hogy feleségül fogja venni Low-t, ha már kitombolta magát.
Marcus képtelen felfogni, hogyan működhet ez a kapcsolat, mindent megtett annak érdekében, hogy lebeszélje erről Cage-et és Willow-t. De aztán a szépen felépített tervet keresztülhúzza egy elképzelhetetlennek tűnő felismerés. Marcusnak választania kell Low és a családja között. Mert amikor kiderült az igazság, nem maradt más választása.

 

Ajánlók:

 

„Ez a regény nem csupán egy könnyed szerelmi sztori. Abbi megfűszerezi a történetet küzdéssel, kitartással és nehéz döntésekkel.”

Barnes and Noble

 

„Szívszorító, ahogyan Low hátrahagyja a gyermekkori védelmezőjét az igaz szerelemért. Megindító, példátlan és lehengerlő történet. Abbi most sem okoz csalódást.”

Goodreads

 

„Igazi vérpezsdítő olvasmány. Magával ragadó, ahogy felizzik a szenvedély. Abbi verhetetlen abban, hogyan ábrázolja a szerelmet száz meg százféleképpen.”

The Life of Fiction

 

„Létezik-e barátság egy fiú és egy lány között? Nem akar az egyik mindig többet? És mi van akkor, ha belép egy harmadik fél a képbe? Abbi Glines új regényében ezekre is választ kapsz.”

Amazon

 

„A regény új szerelmi kalandra csábít. Ha igazi, perzselő olvasmányra vágysz, kövesd Marcus és Low történetét. Tüzes és szexi könyv.”

I Heart YA Books