Lapozz bele!

Halandó szív

Dream válogatás
A halál szépséges szolgálólányai-sorozat 3. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-928
  • Oldalszám: 456
  • Fordította: Bozai Ágota
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2015
  • ISBN szám: 9789632616476
Lapozz bele!
3299 Ft helyett
2639 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Okos, erős és mindenre elszánt…
Annith izgatottan várja, hogy küldetést kapjon, hogy ő is Mortain istenség szolgálóleánya lehessen. Csendben figyeli, ahogyan különleges képességű novíciatársnői elhagyják a kolostort, és küldetésre indulnak a világba, hogy beteljesítsék a Halál istenének komor, végzetes utasításait. Türelmesen vár, hogy mikor kerül rá a sor. Ám legsötétebb félelmei válnak valóra, amikor rájön, hogy az apátasszony neki nem szán feladatot, hanem azt akarja, ő legyen a zárda Látnoka, vagyis magányban és szüzességben kell leélnie hátralévő életét a kolostor kőméhébe zárva. Annith ezt elmondhatatlan árulásnak tekinti, hisz egész életében arra készült, hogy orgyilkos lehessen. Ezért saját kezébe veszi sorsát. Ebben segítik a hellequinek, a megváltásra vágyó elátkozott lelkek, valamint a nőket és ártatlanokat védelmező Arduinna istennő papnői is. Annith megszökik a kolostorból, a breton udvarba megy, ahol Anne hercegnő és hívei éppen a francia invázió elleni stratégiáról tanácskoznak. A kolostor meggondolhatta magát, de ez nem jelenti azt, hogy ő belenyugszik. A sorozat lezárásában LaFevers mesterien illeszti helyükre a kirakós darabjait. Lenyűgöző könyv, melyben az ész és a szív harcolnak egymással. Ez a tökéletes befejezés.

 

Ajánlók:

 

„Erős és megnyerő női karakterek, ősi hagyományok és izgalmas fordulatok. A sikerkönyv tökéletes receptje.”
Voya

 

„Robin LaFevers ismét elbűvöli olvasóit a 15. századi Bretagne varázslatos helyeivel és Mortain követőinek intrikáival. Nagy hatású próza, cselekménydús fejezetekkel, mesteri leírásokkal.”
School Library Journal

 

„Kegyetlen cselszövések és döbbenetes természetfeletti romantika; a szédítő kaland teljesen lenyűgözi a sorozat kedvelőit.”
Publishers Weekly

 

„LaFevers pontosan eldolgozza a trilógia előző két részében szabadon hagyott – szerelem, árulás, gyilkosság – szálakat; végre minden a helyére kerül.”
Horn Book Magazine

 

„A könyv szerethető hősöket kínál olvasóinak; tisztességes orgyilkosnőket, akiknek az érzelmeik és a választásaik legalább annyira bonyolultak, mint félelmetes képességeik.”
Booklist