A tenger boszorkánya

Dream válogatás
A tenger boszorkánya-sorozat 1. rész
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-946
  • Oldalszám: 416
  • Fordította: Vince Judit Andrea
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2016
  • ISBN szám: 9789632616292
2999 Ft
Nem rendelhető
Összesen 0 Ft

A tizenhat éves Avery Roe szeretne végre nagyanyja nyomdokaiba lépni, és elfoglalni az őt megillető helyet a Prince-sziget következő boszorkányaként. Arról álmodik, hogy talizmánokat készít, melyek mágiával megóvják a bálnavadászokat a tengeren, és megvédik a sziget lakóit. Ám az anyja a jó modor és az előkelőség unalmas világába kényszeríti, amivel megakadályozza, hogy kibontakozzon Averyben a szunnyadó varázserő. Az asszony mindent megtesz annak érdekében, hogy lányát távol tartsa nemcsak a mágiától, hanem saját nagyanyjától is. Egy napon Avery szörnyű álmot lát: valaki meg fogja ölni őt. Így egyre sürgetőbbé válik, hogy felszínre hozza varázserejét. De úgy tűnik, minden ellene dolgozik. A lány egy tetovált szigonyosfiúban, Tane-ben talál váratlan szövetségesre. A fiú saját mágiája révén megakadályozhatja Avery halálát. Felcsillan a remény, hogy az ifjú boszorkánylány elmenekülhet végzete elől, de mindezért olyan áldozatot kell hozniuk, amire egyáltalán nincsenek felkészülve.

 

Ajánlók:

 

„Akárcsak a gazdag, sötét és végtelen óceán, épp olyan élményt kínál ez a regény is. Tökéletes olvasmány, amely megbabonázza olvasóit, és elröpíti egy különleges világba.”
Barnes and Noble

 

„Kendall Kulper izgalmas könyvében az állhatatos Avery személyes, lírikus elbeszélésmódján keresztül feltárja a végzet, az áldozathozatal és a szabad akarat megrendítő témáit.”
Booklist

 

„Elsöprő románc a boszorkányról, aki előre látja saját halálát, és a fiúról, aki egyedüliként képes megváltoztatni a lány jövőjét.”
Goodreads

 

„Az írónő gyönyörűen és szeretettel ábrázolja egy fiatal és konok lány elszánt küzdelmét a természetfeletti és természeti erőkkel, valamint végigvezeti az első szerelem örömteli, ugyanakkor perzselően fájdalmas útján.”
Amazon

 

„Avery a választás és végzet közötti szakadék szélén egyensúlyoz. Kendall Kulper nagyívű bemutatkozó regénye egy lány küzdelméről szól, hogyan élje túl az első szerelem és a családi titkok viharait.”
New Jersey State Library