Triton

Dream válogatás
Szirénia öröksége-sorozat 2. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-958
  • Oldalszám: 272
  • Fordította: Komáromi Rudolf
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2015
  • ISBN szám: 9789632616803
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Emma nemrég csöppent bele a szirének világába, amely nemcsak váratlan fordulatokat tartogat a számára, hanem szerelmet is. Galén, a tengeri herceg az első pillanattól kezdve rabul ejti. De amikor Emma végre megbékél vele, hogy különleges képessége a szirénekhez köti, egy titok újra megrengeti a világát: édesanyja egy réges-régen eltűnt hercegnő a Poszeidón-házból. Ez a tény megkérdőjelezi Emma egész eddigi életét. Félvérként az emberek különcnek és bogarasnak tartják, a szirének között pedig utálat tárgya. Ha ez még nem lenne elég gond, édesanyja feltűnése a szirének világában egymás ellen fordítja a két királyságot, Poszeidónt és Tritont. Vajon Emmának most mit kellene tennie? Eldöntheti, hogy teljesíti Galén kérését, és távol tartja magát a tengeri világ problémáitól. Vagy kockára tesz mindent, fölfedi kilétét és különleges tehetségét, hogy olyanok életét mentse meg, akiket nem is ismer. Vajon hátat fordít-e Emma eddigi szárazföldi életének, hogy a víz alatt tanyázó sziréneknek segítsen? Hová köti a szíve és a sorsa?

 

Ajánlók:

 

„Banks kiválóan ír, remekül ábrázolja a természetfölötti, tengermélyi világot. Különleges és titokzatos helyekre vezeti olvasóit, ahol más törvények és szokások uralkodnak, mint itt, az embervilágban.”

Booklist

 

„Emma története új fordulatot vesz. És noha pár kérdésre választ kapunk, helyükre újabbak kerülnek, amelyek letehetetlenné teszik a könyvet.”

Amazon

 

„Most még jobban megismerhetjük Emmát meg Galént, és tanúi lehetünk lassan kibontakozó szerelmüknek, így végleg szívünkbe lopják magukat.”

Goodreads

 

„Elbűvölő. Épp, mint a szirének éneke. Emmának nemcsak saját magával kell szembenéznie, hanem az új helyzettel is, hogy édesanyja sem az, akinek eddig hitte. Hihetetlen kalandot ígérő rész.”

Publishers Weekly

 

„Folytatódik a szirének lenyűgözően izgalmas története egy nagy adag romantikával fűszerezve és humoros elemekkel nyakon öntve. Szórakoztató regény azoknak, akik a sellőfantáziák hullámain szándékoznak lovagolni.”

Kirkus Reviews