Elválasztva

Dream válogatás
Elidegenítve-sorozat 2. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-960
  • Oldalszám: 336
  • Fordította: Bihari György
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2015
  • ISBN szám: 9789632616827
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Carának és Aelyxnek most külön-külön kell harcolniuk a közös célért. Miután próbálkozásuk, hogy létrehozzák a két bolygó közötti szövetséget, megbukni látszik. A szerelmeseknek el kell szakadniuk egymástól. Aelyx a Földön marad, hogy helyrehozza, amit elrontott. Carának pedig el kell utaznia a L’eihrre, ahol azt várják tőle, hogy beilleszkedjen, és hirdesse a békét. Nehezíti a dolgot, hogy a l’eihrek nem mondhatóak túl vendégszeretőnek. Ráadásul a kolónia kialakítása közben, amelyet az emberek lakóhelyének szánnak, problémák merülnek fel. Cara egyre jobban kételkedik abban, hogy jó élete lehet a L’eihren. Ezalatt Aelyx a Földön egy hatalmas kampány részeseként küzd, amely során az emberek és a l’eihrek barátságos szövetségét hirdeti. Az emberek nem tudják, hogy e kapcsolaton alapul a jövőjük: egyedül a l’eihreknek van meg a megfelelő technológiájuk ahhoz, hogy legyőzzék a Föld teljes víztartalékát fenyegető szennyezést. Ám Aelyxnek gyanús lesz, hogy a l’eihr vezetők mindenáron meg akarnak egyezni az emberekkel. Nyomozni kezd. Vajon miért olyan fontos ez a megállapodás az idegeneknek is? És mit várnak a segítségükért cserébe a földlakóktól?

 

Ajánlók:

 

„Az olvasók nagyon fognak szurkolni a fiataloknak, és közben élvezhetik az akciódús jeleneteket. Jó választás azoknak, akik szeretik a romantikával megfűszerezett sci-fit.”
School Library Journal

 

„A zseniálisan megírt alapsztori mellett egyéb izgalmas témák is előkerülnek, amelyek beleivódnak a történetbe, és még különlegesebbé teszik a könyvet.”
Kirkus

 

„A tinédzserek szerelme kibontakozik, de eközben szembe kell nézniük a távolság és a külső nyomás okozta nehézségekkel. Finom és könnyed olvasmány, az első rész erősségeire építve.”
VOYA

 

„A regényt átszövik az intergalaktikus világ rejtélyei és az ezáltal feléledő gyanakvás, a humor és a romantika. Két nézőpontból olvashatjuk a történetet, a titok folyton ott lebeg minden felett. Aelyx és Cara között a kémia pedig csak úgy szikrázik. A könyv egy nagyon élvezetes műfaji keveredés.”
Booklist