Darkmouth - Pusztuló világok

Delfin könyvek
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-995
  • Oldalszám: 416
  • Fordította: Sóvágó Katalin
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2016
  • ISBN szám: 9789632617329
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Itt az idő, hogy ifjú hősünk, Finn, a kissé ügyetlen, de bátor legendavadász ismét felvegye harci páncélját, és tovább folytassa a szörnyek megsemmisítését… 

A fiú apja, Hugo a Fertőzött Oldalon ragad, így Finnre hárul a felelősség, hogy Darkmoutht és az apját is megmentse. Vele tart a kotnyeles Emmie, és az okostojás Estravon, aki Hugo eltűnésének ügyében nyomoz.  Ahogy egyre beljebb jutnak a szörnyek birodalmában, úgy lesz egyre rosszabb a helyzet: Emmie-t elrabolják, Estravon eltűnik, így Finn hirtelen magára marad…

A fiú egyedül kutatja tovább a nyomokat, ám olyasmire bukkan, amire álmában sem számított. Saját nagyapja, Feketenyelvű Nail ejti foglyul, mert azt hiszi, unokája kiiktatása az egyetlen lehetőség arra, hogy megakadályozza a világok pusztulását.

Vajon sikerül Finn-nek jobb belátásra bírni Nailt? Hol lehet mindeközben Hugo, és mi történt Estravonnal és Emmie-vel? De ami ennél is aggasztóbb kérdés: ki állítja meg a milliónyi legendát, akik a két világ közti kapun át egyenesen Darkmouthba tartanak?

 

Ajánlók: 

 

„Zseniális történet! Újabb és újabb fordulattal lep meg, ezzel garantálva, hogy szinte le sem lehet tenni a könyvet.”

Kirkus Reviews

 

„A könyv két mozgatórugója a humor és a képzelet. Az olvasó csak kapkodja a fejét, annyira izgalmas, és váratlan fordulatokkal megtűzdelt ez a történet.”

Amazon

 

„A szörnyvadászat tovább folytatódik. Ám most a tét sokkal nagyobb, ugyanis Finn apját is vissza kell hozni a Fertőzött Oldalról. És bár Finn imádnivaló, egy cseppet sem lett jobb legendavadász…”

Goodreads

 

„Veszély és akció, barátság és családi kötelékek, dráma és humor – ez a könyv tökéletes ötvözete ezeknek. A Harry Potter és a Percy Jackson rajongóknak ez a sorozat kötelező olvasmány.”

Publishers Weekly

 

„A történet önmagában is lenyűgöző, de James de la Rue illusztrációi valóban tökéletessé varázsolják ezt a világot.”

School Library Journal