Te vagy nekem a jövő

Dream válogatás
Sea Breeze-sorozat 5. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-997
  • Oldalszám: 256
  • Fordította: Sárossy-Beck Anita
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2017
  • ISBN szám: 9789632617343
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
2099 Ft helyett
1889 Ft
db
Összesen 0 Ft

Cage Yorknak végre mindene megvan, amire valaha vágyott, Eva pedig csak a hab a tortán: ő a tökéletes lány, gyönyörű és tüzes. Viszont a baseballösztöndíj mindig is az álma volt. Így amikor Cage eléri ezt, Evával túl kell élniük a távkapcsolat nehézségeit – és az összes veszélyesen csábító helyzetet, ami ezzel jár. Olyanokat, amelyeknek nem biztos, hogy az egykori rosszfiú, Cage York ellen tud állni.
A fiatalok megbeszélik, hogy együtt költöznek Tennesseebe, ám Eva édesapja beteg lesz, így a lány nem tarthat Cage-dzsel. A távolság lassan bizalmatlanságot szül, és amikor olyan fotók látnak napvilágot, amik bebizonyítják, hogy Cage nem volt hűséges, egy csapásra minden rosszra fordul. De Cage vajon tényleg ilyen könnyen lemondana a szerelméről? Eva őrülten vonzó szomszédja és gyermekkori barátja, Jeremy karjaiban lel vigaszra, aki megígéri, hogy úgy fog vigyázni rá, ahogy Cage sosem tudna. Ez pedig egy olyan ígéret, ami túl jó ahhoz, hogy Eva elutasítsa.
A baseball és álmai nője között őrlődve Cage-nek bizonyítania kell, hogy megérdemli Eva szerelmét, vagy azzal kell számolnia, hogy örökre elveszíti őt.

 

Ajánlók:
 

„Abbi Glines ismét hatalmasat alkotott. A tőle megszokott érzelmi húrokon játszik, és végig rabul ejti az olvasót.”
Amazon
 

„Az írónő ezer árnyalatát ismeri a férfi–nő kapcsolatnak. Jól érzékelteti, milyen mélységei és magasságai lehetnek egy kibontakozó szerelemnek.”
Goodreads
 

„A könyv komoly témákat is feszeget. A hűség, a bizalom és a megbocsátás alapvető elemei egy párkapcsolatnak. De mit lehet tenni, ha ezek az érzések végzetesen megrendülnek? Most ebben a perzselő szerelmi történetben választ kapunk rá.”
Speculating on SpecFic
 

„Az életben az egyik legnehezebb feladat: dönteni. Főleg akkor, ha a karrier és a nagy Ő között kell választani. Abbi Glines hihetetlen írói érzékkel mutatja be ezt a mindent eldöntő dilemmát.”
Lovely Books