Nincs mit mondani

Dream válogatás
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1739
  • Oldalszám: 368
  • Fordította: Sárossy-Beck Anita
  • Megjelenés: 2024.11.04.
  • ISBN szám: 9789634998600
5499 Ft
db
Összesen 0 Ft

Négy évvel ezelőtt Brynn elhagyta a Saint Ambrose Iskolát, miután meggyilkolták a kedvenc tanárát – a történet bejárta a sajtót, miután a tanár testét három, az iskolába járó diák találta meg az iskola mögötti erdő fái között. Az ügyet sosem oldották meg. Most Brynn hazaköltözik, hogy elkezdje gyakornoki munkáját egy true crime műsorban, és meg akarja tudni, hogy mi is történt annak idején. 
A diákok, akik megtalálták Mr. Larkint nyújthatnak neki némi segítséget, egyikük ráadásul a régi legjobb barátja, Tripp Talbot. Az ő vallomása nélkül a másik két diákot vádolták volna Mr. Larkin megölésével, de helyette, Trippnek köszönhetően, most a Saint Ambrose társasági piramisának tetején vannak. Sem Tripp, sem a barátai nem felejtették el, hogy mit tett értük aznap. Mint ahogy azt sem felejtette el, hogy minden, amit a rendőrségnek mondott, hazugság volt. 
A múltban való áskálódás elkerülhetetlenül megbolygatja a jelent is, amikor Brynn elkezd a történtek után nyomozni, és felfedez egy titkot, ami mindent megváltoztathat – a Saint Ambrose-t, és amit Mr. Larkinról és a legjobb barátjáról, Tripp Talbotról tudott. 
Négy évvel ezelőtt valaki megúszott egy gyilkosságot. De ennél is rémisztőbb, hogy a gyilkos közelebb lehet, mint bárki sejteni véli.