ekonyv_ikon.png

Nincs több veszekedés - 20 perc hetente egy erősebb párkapcsolatért (e-könyv)

10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Édesvíz Kiadó Kft.,
  • Oldalszám: 318
  • Megjelenés: 2023
  • ISBN szám: 9789635074310
  • Formátum: epub
4290 Ft helyett
3861 Ft
db
Összesen 0 Ft

Párkapcsolati nehézségek, kihívások? Gyakorlatok és technikák heti 20 percnyi közös munkával a kiegyensúlyozott párkapcsolatért.

Mi kell ahhoz, hogy felhagyjunk a veszekedéssel, mélyen kapcsolódjunk egymáshoz, és megéljük a fenntartható szerelmet? Hogyan lehet együtt szeretni és ünnepelni az életet, viták és frusztráció nélkül?

Ez a rendkívüli párkapcsolati könyv együttérző és megértő módon közelíti meg a párkapcsolati problémákat, tiszteletben tartva a párkapcsolatok összetettségét.

Alicia Muñoz okleveles párterapeuta, a Ne agyald túl a párkapcsolatod! könyv szerzője egy intim utazásra kalauzolja az Olvasót olyan rokonszenves párok életén keresztül, akik megbirkóznak azokkal az alapvető kérdésekkel, amelyek konfliktusokat válthatnak ki a kapcsolatokban. Az általa nyújtott sokoldalú, gondolatébresztő és feladatorientált technikáknak és gyakorlatoknak köszönhetően megtanulhatjátok megszeretni a saját tökéletlenségeteket és együttes erővel felülkerekedni a nehézségeken.

Tudjátok meg, hogy mi zajlik valójában, a felszín alatt közöttetek. Váljon a törődés heti gyakorlattá!

· 52 párkapcsolati kihívás – A kommunikációtól a kötődési problémákon át az intimitásig, minden hétre szóló fejezet egy-egy olyan problémára összpontosít, amellyel sok pár szembesül.

· 20 perces gyakorlatok – A kommunikáció javítását segítő rövid és egyszerű gyakorlatokkal megkönnyíthetitek a kapcsolatotokkal való munkát, függetlenül attól, mennyire vagytok elfoglaltak.

· Valódi esettanulmányok – Értsétek meg jobban ezeket a kihívásokat valós esettanulmányok segítségével.

A Nincs több veszekedéssel olyan kommunikációs eszköztárat hozhattok létre, amely segít a boldog és egészséges párkapcsolat fenntartásában.