Riverdale - A pomponlány halála

Dream válogatás
Riverdale-sorozat 4. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1645
  • Oldalszám: 304
  • Fordította: Sárossy-Beck Anita
  • Megjelenés: 2023
  • ISBN szám: 9789634996101
4499 Ft helyett
3599 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
3499 Ft helyett
2799 Ft
db
Összesen 0 Ft

Betty és Veronica pompontáborba indul, míg Archie és Jughead pókerpartira készülnek a haverokkal – senki sem gondolná, hogy egy ilyen hétvége halálos kimenetelű véget ér…
Betty, Veronica, Cheryl és a pomponcsapat tagjai hétvégi edzőtáborba készülnek egy vidéki kempingben. Archie és Jughead pedig pókerpartit rendez a többi fiúval a La Bonne Nuit-ben. Csakhogy a Riverdale-ben tomboló vihar áramszünetet okoz, a kocsma teljesen lezárul, és mire az áram visszajön, az összes feltett pénz eltűnik. A tolvaj pedig ott van közöttük, de vajon ki az?
Néhány órányira a lányok, megérkezve a csapatépítő edzőtáborba, két másik versengő csapatot is ott találnak. A Stonewall Magániskolások csapata ráadásul azzal vádolja a greendale-i lányokat, hogy miattuk tűnt el két éve az egyik csapattársuk.
Betty és Veronica vállalkoznak az igazság kiderítésére, miután több furcsaság is történik. És amikor egyik társuk majdnem belefullad a tábori tóba, Betty és Veronica nem tehet mást, meg kell próbálniuk megtalálni a tettest, mielőtt még nagyobb baj érné őket.
Ez a Riverdale-regény olyan jeleneteket tartalmaz, melyeket a sorozatban nem láthattál!