SZexidŐK

20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Ventus Commerce,
  • Oldalszám: 287
  • Megjelenés: 2022
  • ISBN szám: 9786155828249
3800 Ft helyett
3040 Ft
db
Kiszállítási idő: 3-5 munkanap
Összesen 0 Ft

Anna vagyok, 29 éves. Elvált. Túl sokat szenvedtem a házasságom alatt, mindent újra kellett kezdenem... Most mégis rám talált a boldogság, miközben folyamatosan küzdök a démonjaimmal. Összefolyik a múlt és a jelen... Ráadásul két férfi között őrlődöm. Akarom mindkettőt... Amikor a szerelem és az őrjítő vágy kötelékében hárman egyesülünk, már nem menekülhetek... Megadom magam nekik, hogy mindkét férfit boldoggá tegyem... A valóság és az illúzió határán élek, hajszolom az élvezeteket.
De eljön a pillanat, ami az egész világomat romba dönti... Egy e-maillel kezdődik minden, a szörnyű végrendelettel, mely újabb titkokról rántja le a leplet... Vajon kibírom a valóságot eksztázis nélkül?Te mit tennél meg két férfi szerelméért? És ha kiderül az igazság, te mit választanál? Én már választottam.

Az Amerikában már megjelent, sikeres erotikus regény első részét tarthatják a kezükben az olvasók. A tengerentúlt már meghódította a kirobbanóan szexi, szenvedélyes, küzdelmes, minden ízében emberi történet. Most a hazai szívekhez tör utat, hogy itthon is a polcokra kerüljön ez a letehetetlen mű. Folytatása hamarosan következik!
"Ne hagyd ki ezt a regényt, az utolsó sóhajig izgalomban fog tartani!"- Sue Yellin
"Csodálatos könyv!"- Nancy Reads
"Lebilincselő, kötelező elolvasni!"- Booksforbadal
"Üdvözöljük Amanda Ardenst a romantikus legendák között, mint Nora Roberts és Danielle Steel." - Eve Paikoff