A nagy wok szakácskönyv
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Alexandra Kiadó,
  • Oldalszám: 152
  • Megjelenés: 2021
  • ISBN szám: 9789634479383
4500 Ft helyett
4050 Ft
db
Kiszállítási idő: 3-5 munkanap
Összesen 0 Ft

Fortélyok és receptek a kínai ételek otthoni elkészítéséhez Kínait rendelni könnyű - de nem a legegészségesebb és nem is a legolcsóbb módja, hogy otthon élvezhessük a finom kínai ételeket. Ezzel az egyszerű szakácskönyvvel és egy nagyszerű wokkal felszerelkezve gyorsabb, egészségesebb és olcsóbb lesz otthon kínait főzni, mint rendelni! A nagy wok szakácskönyv segít tökélyre vinni a kínai éttermi ételek főzését ebben a sokféleképpen használható edényben - extra só, olaj vagy ízfokozó nélkül! Naomi Imatome-Yun gasztronómiai író és szerkesztő, munkáit a Dining Out, a USA Today és az Art Culinaire közli rendszeresen. Az about.com gasztronómiai szakértőinek egyike. A wok kiválasztásának, beavatásának és ápolásának fortélyai Képes útmutatók a batyu, a tojás­tekercs és a vuntun hajtogatásához Érdekes történetek az olyan ételek eredetéről és amerikai újjászületéséről, mint a tojásleves és a szerencsesüti Címkék a receptekhez, hogy könnyebben választhassunk, ha kevés az időnk (30 percen belül) vagy a pénzünk Gazdaságos) Tippek, hogyan helyettesítsük az alapanyagokat, spóroljunk időt, tegyük egészségesebbé vagy csípősebbé az ételt Hadd izzon a wok! Tökéletes sertéshúsos csiaoce, Egyszerű zöldséges stir-fry, édes csilis garnéla, tso tábornok csirkéje és sok más recept!