A szerelem képlete

Dream válogatás
(A terméket már értékelte: )
3499 Ft
db
Összesen 0 Ft

A harmadéves PhD jelölt, Olive Smith nem hisz a tartós romantikus kapcsolatokban – de a legjobb barátja igen, és pont ez hozta őt ebbe a helyzetbe. Olive tisztában van vele: ahhoz, hogy meggyőzze Anh-t, hogy randizik és valóban úton van az örök boldogság felé, több kell, mint egy jedi kézlegyintő trükkje: egy tudósnak bizonyítékra van szüksége. Így, mint minden önbecsüléssel rendelkező biológus, Olive pánikba esik és megcsókolja az első férfit, akit meglát…
Az a férfi pedig nem más, mint Adam Carlsen, egy fiatal, dögös professzor, aki az egyetem legnagyobb bunkója. Ezért is döbben meg Olive teljesen, amikor a Stanford labor zsarnoka beleegyezik, hogy segít Olive-nek fenntartani a látszatot és az álbarát szerepébe bújik a kedvéért.
Ám amikor egy nagy tudományos konferencia balul sül el és Olive karrierje takaréklángra kerül, Adam újra megdöbbenti kitartó támogatásával és a kidolgozott kockáival. 
Hirtelen kis kísérletük veszélyesen robbanás közelbe kerül. Olive pedig rájön, hogy az egyetlen dolog, ami bonyolultabb a szerelemről képleténél, az az, ha a saját szívét helyezi mikroszkóp alá.

 

Felhívjuk figyelmet, hogy a feltüntetett fülszöveg ideiglenes. Tájékoztató jelleggel került feltöltésre, végső ellenőrzése folyamatban van.