Lapozz bele!
Harold Fry valószínűtlen utazása
Mont Blanc válogatás
Harold Fry-sorozat 1. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-815
  • Oldalszám: 320
  • Fordította: Lázár Júlia
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2013
  • ISBN szám: 9789632612522
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
2999 Ft helyett
2399 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Harold Fry nemrégiben vonult nyugdíjba, napjai szinte egyformán telnek, egészen addig, míg levelet nem kap egy régi ismerősétől, Queenie Hennessytől. A nőtől, akit 20 éve nem látott, és aki most a halálos ágyából írt neki. A férfi gyors választ fogalmaz, majd a levéllel elindul a sarki postaládához, amivel kezdetét veszi egy valószínűtlen utazás. Harold Fry elhatározza, hogy majd kilencszáz kilométert gyalogol Kingsbridge-től a Berwick-upon-Tweedben található otthonig, mert hisz abban, hogy amíg ő gyalogol, Queenie Hennessy élni fog. Vitorláscipőben és könnyű kabátban vág neki a tájnak és a sürgető küldetésnek. Útközben varázslatos figurákkal találkozik, akik felszabadítják régóta szunnyadó lelkét és benne a reményt. Megrohanják az emlékek: ahogyan először táncolt feleségével, Maureennal, az esküvőjük, az apaság öröme, és miközben emlékezik, lassan megbékül a veszteségekkel, a mulasztásokkal is.

 

Ajánlók:

 

"A Harold Fry valószínűtlen utazása, ez a minden érzelgéstől mentes, ám varázslatos könyv a meleg humorával, a szívünk és gondolataink mélyére hatoló meglátásaival bölcs és ellenállhatatlan regényírónak mutatja be Rachel Joyce-t."
Amazon

 

„Joyce aprólékosan precíz, mégis légiesen könnyed prózája kíséri Haroldot a megbánás átokföldjén át az érzelmi megváltás napsütötte síkjáig – néha már-már elviselhetetlenül megindító tisztasággal.”
The Sunday Times

 

„Nagyszerű könyv, vicces, szomorú és nagyon hiteles. Harold remekül megrajzolt karakter. Története érzelmileg megviseli az olvasót, végül mégis felemelő.”
Joanne Harris, a Csokoládé című regény szerzője