ekonyv_ikon.png
Papírpalota (e-könyv)
10%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: 21. Század Kiadó,
  • Oldalszám: 392
  • Megjelenés: 2021
  • ISBN szám: 9789635681198
  • Formátum: epub
2590 Ft helyett
2331 Ft
db
Összesen 0 Ft

"KULT Könyvek

#1 New York Times bestseller
Amazon #1
Reese Witherspoon-könyvklub
Ez a ház, ez a hely minden titkomat ismeri.

Elle ötvenéves, három gyermek anyja, boldog házasságban él. Július van, a Cape Codon található családi nyaralóban, a Papírpalotában ébredeznek, Elle gyerekkora óta itt tölt minden nyarat. Ez a reggel más, mint a többi: előző éjjel Elle és gyerekkori barátja, Jonas kisurrantak a hátsó ajtón át a sötétbe, és életükben először szexeltek egymással. Közben a házastársaik gyanútlanul beszélgettek odabent.

Most, a következő huszonnégy óra leforgása alatt Elle-nek muszáj lesz döntenie: megmarad a jelenlegi életében a férjével, Peterrel, akit őszintén szeret, vagy fejest ugrik a fantáziába, amire mindig is vágyott - Jonasszel gyerekkorukban is szerelmesek voltak, és egymáséi is lettek volna, ha nem alakul minden másképp egy tragikus baleset miatt, amely örökre megváltoztatta az életüket.

A regény fokozatosan adagolja a múltbeli eseménysort, hogy átérezzük, milyen összetett a döntés, amelyet Elle-nek meg kell hoznia. A Papírpalota egyszerre gyengéd és pusztító mű, amely hitelesen ábrázolja a feszültséget, amely vágyak és méltóság között feszül, feltárva az abuzív családi kapcsolatok, kisebb gaztettek és igazi bűnök közötti összefüggéseket.

„Titkok, szerelem, hazugságok – mindez egy nyaralóban. Mi többre vágyhat az ember?” – Parade

„Érzelmekkel teli szerelmi történet... ahogy kibontakozik, titkokra, hazugságokra és egy komplex szerelmi háromszögre derül fény.” – Reese Witherspoon

„Muszáj lerágnia az embernek a körmét.” – Town & Country

„Hihetetlenül letehetetlen.” – Cynthia D’Aprix Sweeney, New York Times bestsellerszerző

„Ellenállhatatlan: egy komplikált család egy varázslatos helyen.” – New York Times

Miranda Cowley Heller az HBO igazgatóhelyettese volt, vezetésével fejlesztették többek között a Maffiózókat, a Sírhant Műveket, a Drótot, a Deadwoodot és a Hármastársakat. Ez az első regénye. Gyerekkorában minden nyarat Cape Codon töltött, most Kaliforniában él."