ekonyv_ikon.png
Huszonegy nap (e-könyv)
Dream válogatás
31%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1017e
  • Oldalszám: 280
  • Fordította: Őri Péter
  • Megjelenés: 2016
  • ISBN szám: 9789634990772
2299 Ft helyett
1586 Ft
db
2999 Ft helyett
1919 Ft
Nem rendelhető
Összesen 0 Ft

Huszonegy nap telt el, mióta a száz kiválasztott fiatal megérkezett a Földre. Évszázadok óta ők az első emberek, akik a sugárfertőzött bolygóra merészkedtek… legalábbis ők így gondolták. De hamar szembesülniük kellett a kegyetlen valósággal: nem ők az egyetlenek. Idegenek támadnak rájuk, és úgy tűnik, ők rabolták el Bellamy húgát is. A földlakók fenyegetését csak tetézi, hogy egy rejtélyes betegség egyre több fiatalt dönt le a lábáról. A táboron belül kezdenek kialakulni az ellentétek, melyet tovább ront, hogy sikerül foglyul ejteni egy földlakó lányt, akiről nem tudni, barát vagy ellenség. Amíg Wells próbálja kordában tartani a táborlakók indulatait, Clarke olyan nyomokat talál, amelyek azt bizonyítják, már előttük is jártak a Földön a Kolóniáról. Eközben az űrben egyre nagyobb a baj. Az űrhajón maradtak levegőkészletei vészesen fogynak, így Glass a legrosszabb félelmével néz szembe: döntenie kell a szerelme, Luke, és a saját életben maradása között. Ahogy telnek a napok, egyre több nehézséggel kell szembenézniük a Földön ragadt fiataloknak. A százak egyetlen módon élhetik túl – együtt.

 

Ajánlók:

 

„Könnyedén magával ragad a történet feszültsége, amely egyre erősebb lesz, ahogyan a fiatalok sok nehézségen átesve megpróbálják újranépesíteni a Földet, miközben parázsló szenvedély és szerelem bontakozik ki a háttérben.”
Publishers Weekly

 

„Sötét és megkapó… Igazán drámai, ahogyan a túlélésért folytatott harc összetartó ereje szembetalálkozik az önző egyéni érdekekkel. Érdekes kombinációja A legyek urának és Az éhezők viadalának.”
Booklist

 

„Hagyományos sci-fi megspékelve a túlélésért vívott küzdelemmel… Morgan tökéletesen szövi bele a történetbe a popkultúra egyes elemeit és a politikát, ezáltal egy remek és megkapó történetet létrehozva.”
School Library Journal

 

„Kass Morgan 100 című sorozatának lélegzetelállító folytatásában titkokra derül fény, a hit megkérdőjeleződik, és a kapcsolatok próbára kerülnek.”
The Bulletin