Amari és a sötét erők

Delfin könyvek
Amari-sorozat 1. rész
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-1473
  • Oldalszám: 400
  • Borító: füles, puhatáblás
  • Fordította: Béresi Csilla
  • Megjelenés: 2022
  • ISBN szám: 9789634992653
3299 Ft helyett
2639 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Amari Peters mindig hitt abban, hogy Quinton, a bátyja él. Ezért amikor a szekrényében felfedez egy ketyegő borítékot, benne egy nevezési lappal a Természetfeletti Ügyek Hivatalának kalandtáborába, már biztos benne, hogy ez a titkos szervezet a kulcsa a bátyja eltűnésének. Miközben a világot egy gonosz varázsló fenyegeti, az osztálytársai pedig ellenséget látnak benne, Amari iszonyúan magányosnak érzi magát. Ha viszont feladja, és nem megy át a kalandtábor vizsgáján, talán soha nem fogja megtudni, mi is történt a  bátyjával.


„Alston friss levegőt visz a »hős rájön, hogy varázsereje van« zsánerbe Amari éles nyelvű, talpraesett narrációjával, valamint az új, bizarr természetfeletti lények és a klasszikus boszorkányok és vámpírok egyvelegével. A gazdagon felépített varázslatos világ egyszerre érződik ismerősnek és szokatlannak. Amari helyzete, hogy ünnepelt bátyja árnyékában él, ismerős lehet minden kisebbik testvérnek vagy esetleg híres szülővel rendelkező gyermeknek, akik később annál boldogabban fedezik fel saját értékeiket és képességeiket.” 
Bulletin of the Center for Children


„A cselekmény akciódús, mágikus világa hívogató. Egy kitűnő, kiskamaszoknak szóló fantasy, amely azonnal megteremti majd a maga rajongótáborát. A szerző nem futamodik meg a kiközösítés, a társadalmi egyenlőtlenségek, de még a rasszizmus témájától sem, vitaalapot nyújtva ezzel az iskolai osztályoknak és családoknak.” School Library Journal


„Ügyesen vegyíti a mágikus hóbortokat realisztikusan ábrázolt helyzetekkel. Az egyes szám első személyben megírt narratívát lendületes, eleven képek, izgalmas cselekmény és az ítélkezéssel kapcsolatos erős üzenetek jellemzik. Figyelemre méltó sorozatkezdés!” 
Kirkus Review