Szikra
Dream válogatás
Ragyogás-sorozat 2. rész
36%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-809
  • Oldalszám: 384
  • Fordította: Marczali Ferenc
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2014
  • ISBN szám: 9789632614779
2999 Ft helyett
1919 Ft
db
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap
Összesen 0 Ft

Waverly, Kieran és Seth versenyt futnak az idővel – és mivel az emberiség jövője a tét, nem hibázhatnak… Miután Waverly az életét kockáztatva sikeresen megmenekült az ellenséges hajóról, végül visszajut az Empyreanre. Az utolsó hónapokban egyedül az otthon emléke tartotta életben… csakhogy ez az otthon semmiben sem emlékeztetett arra, amit maga mögött hagyott. Fogságba esett szüleit az Új Látóhatáron kellett hagynia, most pedig szembesülnie kell azzal, hogy Kieranből szigorú vezető lett, aki Seth ellen hangolta a legénységet. Mi történt a régi Kierannel? Waverly immár nem tudja, kiben bízhat. És az egyetlen ember, akiben hinni szeretne, az a hajó ellenségének kikiáltott rosszfiú, Seth. Waverly pontosan tudja, hogy minden még rosszabbra fordul, ha nem szabadítják ki a szüleiket, de fogalma sincs, hogyan csinálják… A sorozat első része Ragyogás címmel jelent meg.

 

Ajánlók:

 

„A könyv amellett, hogy lebilincselően izgalmas kalandra hívja az olvasót, tovább feszegeti a hatalom, a trauma és az erőszak kérdéskörét… Az olvasónak lesz min elgondolkodnia addig, amíg epekedve várja a következő részt.”
Kirkus Reviews

 

„Az Éhezők viadala-rajongók pillanatok alatt be fogják kebelezni a könyvet, és követelni fogják a folytatást. Ez a sodró lendületű, nagyszabású történet hemzseg a meglepő fordulatoktól és a rejtélyes karakterektől.”
Booklist

 

„Az írónő megindító sci-fi meséjében nem kevesebb forog kockán, mint az emberiség sorsa. Lebilincselően izgalmasak az akciójelenetek, azonnal a szívünkbe zárjuk a főszereplőket.”
USA Today

 

„Tetszeni fog a könyv, ha szereted a jövőben játszódó posztapokaliptikus történeteket. Tökéletes olvasmány az akcióregények és a túlélésről szóló történetek rajongóinak.”
Seventeen