Lapozz bele!
Elakadó lélegzet
Dream válogatás
Csak lélegezz!-sorozat 1. rész
36%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-822
  • Oldalszám: 496
  • Fordította: Sóvágó Katalin
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2013
  • ISBN szám: 9789632612751
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
1919 Ft
Nem rendelhető
2299 Ft helyett
1586 Ft
db
Összesen 0 Ft

„Senki sem próbált szóba állni velem, én is elvoltam magamban. Az volt az a hely, ahol mindennek biztonságosnak és könnyűnek kellett lennie. Hogy sikerült Evan Mathewsnak egy nap alatt lebontania az én állandó világomat?” Weslynben, a connecticuti gazdag városban, ahol a lakosság többségének az a legfőbb gondja, hogy milyen benyomást kelt, és kivel előnyös mutatkozni, Emma Thomas a legszívesebben láthatatlanná válna. Ennek ellenére rögeszmésen ragaszkodik a gondtalan és boldog élet látszatához: úgy öltözik, hogy senki se lássa rajta a zúzódásokat, nehogy kiderüljön, mennyire távol esnek a tökéletességtől a mindennapjai. Egyszer azonban váratlanul beköszönt a szerelem, amelynek hatására Emma kénytelen szembenézni jelenlegi helyzetével és önmagával. Ám ez azzal fenyegeti, hogy kiderül a titok, amelyet olyan kétségbeesetten takargat… Egy lány története az életet megváltoztató szerelemről, a leírhatatlan kegyetlenségről és a törékeny reményről. Az Elakadó lélegzet a kritikusok körében is nagy sikert aratott Csak lélegezz! trilógia első kötete.

 

Ajánlók:

 

„Szeretem Emma erejét és kitartását, azt a koraérett lelkierőt, ahogyan szembenéz minden megpróbáltatással. Nagyon tetszett! Tökéletes olvasmány minden korosztálynak, úgyhogy vegyék kezükbe a második, azután meg a harmadik részt!”
Amazon

 

„Nem köszönhetem meg eléggé a szerzőnek, hogy nem vitte túlzásba a részletezést a feszültséggel teli jelenetekben, mert komolyan kiborultam volna, ha megteszi. Döbbenetes könyv! Jó, elég észbontó és idegtépő, de akkor is döbbenetes!”
Goodreads

 

„Ez egy utazás az értékek és önismeret világában. Egy szép és szomorú történet. Bár megszakadt a szívem, de nem tudtam abbahagyni az olvasást.”
BookWormsTalk with Hannah

 

„Olyan volt ez számomra, mint a levegő. Megragadott Emma története. Saját bőrömön éreztem a fájdalmát és a szenvedését. Mégsem tudtam letenni a könyvet, mert nem akartam magára hagyni Emmát.”
Hackaroo’s Reviews

 

„Szívfacsaró történet. Tele voltam reménnyel, hogy Emma egyszer minden fájdalomtól megszabadul, ugyanakkor féltem, mert nem tudtam, mi vár rá, mikor hazaér.”
Literati Literature Lovers