Káprázat
Dream válogatás
Elusion-sorozat 1. rész
40%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-874
  • Oldalszám: 352
  • Fordította: Béresi Csilla
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2014
  • ISBN szám: 9789632615080
2999 Ft helyett
1799 Ft
Nem rendelhető
Összesen 0 Ft

A Káprázat hamarosan megváltoztatja a világot, amelyben eddig éltél. A kötet egy futurista sorozat lenyűgöző első darabja, amely egy tökéletes virtuális világ ellenállhatatlan vonzásáról szól. A nem is olyan távoli jövőben az ipar, a tömegtermelés és a gyárak sivárrá, szennyezetté teszik a lakóövezeteket. Minden szürke és mocskos. Detroit lakói szinte robotként élik mindennapjaikat. Egy technikai újdonságnak köszönhetően azonban felcsillan a remény, hogy bárki maga mögött hagyja a nyomasztó valóságot. Egy program segítségével beléphet a Káprázat világába, ahol a gyönyörű tájak, új élmények, nyugalom és boldogság várja. Csupán virtuális szemüveget és csuklópántot kell öltenie, hogy hátrahagyhasson mindent, és megtapasztalhassa pár órára a tökéletességet. Mikor azonban vádak érik a programot, hogy függővé tesz és veszélyes, Regan a védelmére kel. Mivel a programot édesapja tervezte, a lány úgy érzi, tartozik apja emlékének azzal, hogy nem hagyja bemocskolni fő művét. De miután a Káprázat magába szippantja, olyan igazságokra jön rá, amelyek választásra kényszerítik szerelem és lojalitás között… Ez az izgalmakkal, titokzatossággal, románccal és új technológiával fűszerezett thriller nem csupán a disztópikus sci-fik rajongóit ejti majd rabul.

 

Ajánlók:

 

Menekülés egy gyönyörökkel teli világba… és a hazugságokba

„Készülj fel egy lélegzetelállító utazásra! Ámulatba ejtő olvasmány, tele titkokkal, váratlan fordulatokkal és romantikával.”
Amazon

 

„A könyv maga a csábítás. Egy olyan helyre röpít, ahol nincs más, csak harmonikus lét. De vajon tényleg elérhető ez a gyönyörteljes állapot? És milyen áldozatokat kell vállalni a boldogságért?”
Voice of Youth Advocates

 

„Ez a sci-fi berántja a maga valóságába, és végig fogva tartja az olvasót. Megmutatja, milyen lehet egy nem is olyan távoli jövő. Káprázatos világot tár elénk minden csodájával és veszélyével.”
Goodreads

 

„Ez a regény egyszerűen letehetetlen meglepő fordulatai miatt. Eredeti, sodró erejű munka; minden közhely kitűnő ellenszere.”
Kirkus Reviews

 

„Hatalmi játszmák, veszedelmes kalandozás egy virtuális világban; folytatásért kiáltó befejezés.”
Publishers Weekly