Rebecca nyomában – Háború és szerelem

Mont Blanc válogatás
Kevesebb, mint 15 db készleten
20%
(A terméket már értékelte: )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.,
  • Kiadói Kód: MX-993
  • Oldalszám: 280
  • Fordította: Loósz Vera
  • Borító: füles, kartonált
  • Megjelenés: 2016
  • ISBN szám: 9789632617305
3499 Ft helyett
2799 Ft
db
Kiszállítási idő: 2-3 munkanap
Összesen 0 Ft

Rebeccát és szerelmét, Christophert semmi sem választhatja el egymástól. Sem a lány erőszakos szülei, sem a dúsgazdag vőlegénye, Jonathan. Ám amikor a második világháború végül lecsap Jersey szigetére, a náci megszállók – a hitleri „végső megoldás” ürügyén – Európába deportálják a zsidó Rebeccát.
Christopert és családját hazájukba, Németországba internálják, s a mindenre elszánt fiatalember, hogy megmentse a nőt, akit keres, jelentkezik az SS-be. Auschwitzba helyezik, ahol ő felügyeli a gázkamrák áldozataitól ellopott pénzt. Miközben Rebecca után kutat, Christopher nem csupán az inkognitója megőrzéséért küzd, hanem lelki fájdalom is gyötri. Az Auschwitz iszonyatos világán keresztülfolyó tengernyi piszkos pénz váratlan lehetőségeket nyújt a számára. Vajon lesz hozzá ereje, hogy elfogadjon egy új, bátor sorsot, amely örökre megváltoztathatja a saját és mások életét?

 

Ajánlók:

 

„Ez egy csodálatos könyv. Éppen csak befejeztem, de nem tudok szabadulni a hatása alól. Drámai és érzelmes.”

Amazon

 

„Imádtam Christophert, a gyerekek és a nők iránti érzékenységét a táborban, és hogy sosem adta fel Rebecca keresését. Nagyon jó karakter.”

Goodreads

 

„Ez a történet teljesen megfogott. Alig tudtam letenni. Sok jelenetet nem bírtam ki, hogy ne ejtsek pár könnycseppet. Minden barátomnak ajánlani fogom a könyvet.”

Adventure With Words

 

„Rebecca és Christopher kapcsolata igazán szívszorító. Ez nem csupán egy romantikus történet, hanem olyan emberi küzdelem, amely képes bebizonyítani a szerelem mindent elsöprő erejét.”

Barnes and Noble